Sinbo d.o.o

Preduzeće „Sinbo“ je osnovano i registrovano 29.04.1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je maloprodaja, veleprodaja i servis uređaja i opreme za hortikulturu (kosačice, testere, trimeri, pumpe, ručni alat itd.). Preduzeće „Sinbo“ je nastalo iz elektromehaničarske radnje koja posluje od 1967. godine. Početna delatnost preduzeća je bila servis elektro mašina.
Od 2001. godine preduzeće počinje da se bavi maloprodajom i zastupanjem svetski poznatih marki uređaja i opreme za hortikulturu (STIHL, HONDA, MTD, VIKING itd.). Godine 2002. počinje sa radom prva prodavnica u Lazarevcu, a 2006. otvorena je i prodavnica u Lajkovcu.

Godina 2015. je posebno bitna. Preduzeće „Sinbo“ proširuje svoje poslovanje na opštinu Valjevo, a u Lazarevcu se otvara novi ovlašćeni prodajno servisni centar u ulici Janka Stajčića broj 31. Iste godine „Sinbo“ postaje zvanični Stihl partner.

Danas preduzeće posluje na teritoriji opština Lazarevac, Lajkovac, Valjevo i Ub. Raspolaže sa sedam maloprodajnih objekata u Lazarevcu, Lajkovcu, Valjevu,Ubu i Stepojevcu kao i servisom u Lazarevcu, Valjevu i Ubu

Vizija preduzeća „Sinbo“ je stalan rast u oblasti trgovine i usluga i dostizanje liderske pozicije na tržištu. To mozemo postići jedino kroz proaktivan pristup poslovanju i stalno pronalaženje novih poslovnih prilika, kao i kroz stvaranje snažnih partnerskih odnosa sa kupcima i drugim interesnim grupama.

Misija preduzeća „Sinbo“ je zasnovana na zadovoljstvu krajnjeg potrošača, poslovnih partnera, zaposlenih, ali i celokupne društvene zajednice u kojoj poslujemo.